Overstappen 2018-05-01T13:51:35+00:00

ONBEZORGD OVERSTAPPEN MET GRATIS NUMMERBEHOUD

Goed dat je hebt gekozen voor Tibbaa Mobile. We gaan ervoor zorgen dat de overstap* en het nummerbehoud vlekkeloos verlopen. Hiervoor zijn een aantal aandachtspunten belangrijk. Die hebben we hieronder overzichtelijk weergegeven:

* Overstappen alleen van toepassing als je niet kiest voor het Tibbaa Start abonnement.

STAP 1: Voordat je gaat overstappen
Controleer eerst de einddatum van je huidige abonnement. Vanaf 60 dagen voor de einddatum kan je nummer overgezet worden naar je nieuwe simkaart.

    LET OP!

  • Nummerbehoud werkt alleen voor Nederlandse nummers.
  • Voor alle abonnementen geldt een opzegtermijn van één maand.
  • Wil je opzeggen voor de einddatum van je huidige abonnement? Dan ontvang je van je oude provider een rekening van de abonnementskosten voor de resterende maanden van het contract.

STAP 2: Het nummerbehoud aanvragen
Via het bestelformulier kan je aangeven over te willen stappen naar Tibbaa Mobile. Geef door dat je je nummer wilt behouden. Wij nemen dan contact met je op om de overstap verder te regelen. Je hoeft je abonnement dus niet zelf op te zeggen. Let op! We kunnen je aanvraag niet verwerken als de gewenste overstapdatum niet klopt.

STAP 3: Wachten
Wij controleren je gegevens. Als er iets niet klopt nemen we contact met je op. Na het indienen van je aanvraag kunnen we helaas niets meer wijzigen. Wil je afzien van je verzoek tot nummerbehoud, of wil je weten wat de stand van zaken is van je aanvraag? Dat is mogelijk. Stel je vraag via het contactformulier.

STAP 4: Levering en activering
Op de dag dat je nummer aan Tibbaa Mobile wordt overgedragen, merk je dat je oude simkaart het niet meer doet. Je kunt dan de simkaart van Tibbaa in je toestel plaatsen en gebruiken.

    LET OP!

  • Het nummer moet actief zijn (dus niet afgesloten of geblokkeerd) op de dag dat het nummer wordt overgezet.
  • De simkaart moet in Nederland zijn op de dag dat het nummer wordt overgezet

Contact

Contact

Al onze producten worden gratis verzonden en hebben een levertijd van 1-3 werkdagen. Sluiten