MacRelife Refurbished iPhones 2018-05-01T13:51:30+00:00

MACRELIFE REFURBISHED IPHONES

De Europese refurbished iPhone
Een refurbished iPhone is niet meer of minder dan een tweedehands iPhone. Refurbished staat namelijk voor gereviseerd. Gereviseerd betekent: het maken van een gerectificeerde, verbeterde of gemoderniseerde versie. Oftewel een refurbished iPhone is een tweedehands toestel dat grondig onderhanden genomen is voor het weer wordt verkocht. Alle onderdelen die niet werkzaam zijn of niet een bepaalde score op een test halen worden vervangen. Regelmatig functioneert een refurbished iPhone na controle en vervanging beter dan een nieuwe iPhone, maar je betaalt er aanzienlijk minder voor.

De ene refurbished iPhone is de andere niet. Blind afgaan op prijs is onverstandig. Als je kijkt naar je nieuwe aanwinst zal je in eerste instantie niet weten of je een Nederlands, Duits, Hongaars of Chinees toestel hebt aangeschaft. Een iPhone is een iPhone, toch? Fout!

In China is de markt van elektronica enorm. Bijvoorbeeld in Shenzhen kan je bijna op elke hoek van de straat een moederbord kopen van een iPhone. Deze moederborden komen uit allerlei toestellen. Toestellen die of de kwaliteitstandaard niet haalden, die waterschade hadden, of toestellen waarvan de schermen kapot waren. Van deze toestellen worden dan weer werkende iPhone’s gemaakt. Op zich wellicht geen probleem toch? Maar:

Een Ford Ka met een Lamborghini motor presteert niet hetzelfde als een Lamborghini met de motor van een Lamborghini. Beiden hebben hetzelfde vermogen maar de Ford Ka kan de Lamborghini motor nooit bijhouden. Dit is dus precies wat er met de Chinese refurbished markt gebeurt. Rondom dat moederbord worden onderdelen geplaatst waarvan de kwaliteit ronduit slecht is.

Tibbaa Mobile heeft er dan ook voor gekozen om een samenwerking aan te gaan met het Europese MacRelife. MacRelife reviseert iPhones op een meer betrouwbare manier. Dit zijn geen in elkaar geflanste toestellen met imitatie onderdelen. Het zijn gebruikte toestellen waarbij losse onderdelen worden vervangen voor onderdelen met dezelfde zo niet betere kwaliteit. Dit betekent dus dat dit toestel uit elkaar gaat, wordt schoongemaakt en de noodzakelijke onderdelen worden vervangen.

MacRelife garandeert dat hun refurbished iPhones van uitstekende kwaliteit zijn en staan vierkant achter hun product. Daarom geven zij dan ook twee jaar garantie op hun producten. Dat is zelfs meer dan Apple standaard geeft op nieuwe toestellen!

Wat heb jij liever? Een goedkope iPhone met een twijfelachtige kwaliteit en een garantie tot aan de deur of een schoongemaakte goed werkende iPhone met 2 jaar garantie?

MacRelife Refurbished
Onze Apple iPhones zijn refurbished van MacRelife. Zij hebben de telefoons volledig onderzocht op mogelijke technische mankementen. Alle onderdelen die niet aan de strenge eisen voldeden, zijn vervangen door Mac Technicians. Zo bent je verzekerd van een goedwerkende smartphone die technisch gezien zo goed als nieuw is. Daarom zit er ook gewoon 2 jaar garantie op de toestellen.

Hoewel de telefoons grondig schoongemaakt wordt door hun Apple Cleaning Experts, heeft de smartphone mogelijk nog wat uiterlijke gebruikerssporen uit zijn eerste leven. Dit wordt uitgedrukt in een 4 of 5 sterren productconditie. Juist daarom kunnen wij dit exemplaar qua prijs zo aantrekkelijk maken. En naast dat het zo goed is voor je portemonnee, is het ook nog eens goed voor het milieu. Een win-win situatie!

CONTACT

Contact

Al onze producten worden gratis verzonden en hebben een levertijd van 1-3 werkdagen. Sluiten