Informatie 2018-05-01T13:51:24+00:00

INFORMATIE

Gratis nummerbehoud
Wil je overstappen naar Tibbaa en je huidige nummer behouden? Dat kan! Als je bij je aanmelding aangeeft dat je je huidige nummer wilt behouden, regelen we dat gratis voor je wanneer je hebt gekozen voor een Tibbaa Green, Tibbaa Event of Tibbaa Unlimited abonnement. Bij het Tibbaa Start abonnement de Tibbaa pre-paid kaart berekenen we een bedrag van €7,50 hiervoor.

De service van Tibbaa Mobile
Geniet van de zekerheid van een vast bedrag per maand en volledige transparantie of kies voor Tibbaa pre-paid. In alle gevallen heb je via ‘Mijn Tibbaa Mobile’ account altijd inzage in je verbruik.

Abonnement
Je kunt bij Tibbaa Mobile kiezen voor een een-jarig of twee-jarig abonnement. Hoe langer de contractduur, hoe lager de maandelijkse kosten.

Kredietcheck
Wij doen geen kredietcheck, je krijgt van ons iedere maand een verzoek tot betaling via de mail of sms met een iDeal-link.

KPN netwerk
Je maakt gebruik van de hoogwaardige en betrouwbare 3G en 4G netwerken van KPN. In het buitenland maakt Tibbaa Mobile gebruik van betrouwbare netwerkpartners.

Gebruik simkaart
Let op! De simkaart is niet geschikt voor zeer intensief gebruik, bijvoorbeeld als alternatief voor een vaste internetverbinding. Lees hier alles over in onze Fair Use Policy.

Niet tevreden?
Je kunt je abonnement eenvoudig binnen 14 dagen na aanmelding stopzetten. Wil je tijdens de 14 dagen bedenktijd wel alvast gebruikmaken van je abonnement, dan betaal je alleen voor de periode dat je gebruik hebt gemaakt van het abonnement.

Bellen in Europa
Wil je ook zonder bijkomende kosten gebruik maken van je bundel in Europa, dat kan bij Tibbaa Mobile! Zolang het gebruik van de bundel binnen Europa maar minder is dan het verbruik in Nederland en binnen onze Fair Use Policy valt.

Algemene voorwaarden
Lees hier de Algemene Voorwaarden en Privacy Statement van Tibbaa Mobile.

De Tibbaa Mobile simkaart niet alleen voordelig in Nederland en Europa, maar ook voor je verre reizen en vakanties.

Bespaar to 90% op het gebruik van je mobiele telefoon buiten Europa!

Met de Tibbaa pre-paid kaart of de kaart met een door jou gekozen abonnement kun je voordelig bellen en surfen in Nederland en Europa. Maar wat als je gaat backpacken, op vakantie buiten Europa of tijdelijk gaat studeren of werken in Amerika? Met je huidige simkaart betaal je dan nog steeds de hoge roaming tarieven. Met name de kosten van internet- en datagebruik in niet-Europese landen kunnen dan flink in de papieren lopen.

Om ook de kosten van internet en belkosten tijdens jouw verblijf in het buitenland voordelig te houden, hebben wij de Tibbaa Mobile Smart simkaart voor je. Hiermee kun je tot 90% besparen op de kosten voor het bellen en internet- en datagebruik.

Met de Tibbaa Smart simkaart kun je kiezen voor abonnement met de voordelen daarvan, of kiezen voor pre-paid. Deze voordelen heb je altijd!

• Bellen tegen 45% van de gereguleerde EU prijzen in de EU, in de landen lokaal en tussen de landen onderling!
• Bellen voor 11 cent per minuut in de EU landen en tussen de landen onderling!
• SMS versturen voor 10 cent!
• Datagebruik voor 11 cent per Mb!
• Lokaal bellen in Amerika voor lokale prijzen!
• Inkomende gesprekken ontvangen in de EU en Amerika voor 0 cent!
• Tot 90% besparen op gesprekken buiten Europa en de Verenigde Staten!
• Inkomende gesprekken ontvangen buiten Europa en de Verenigde Staten vanaf 0 cent per minuut! (op basis van je +44 Global nummer)!
• Gesprekken voeren zonder een starttarief te hoeven betalen!
• Via de internet (VoIP) optie je kosten zelfs nog verder reduceren!
• Een Nederlands, Amerkaans, Spaans, Duits of Pools lokaal nummer toevoegen, zodat je in dat land tegen lokale tarieven kunt bellen,
gebeld worden, SMS’jes versturen of data gebruiken!

Hoe werkt het?
Met je huidige simkaart in je telefoon bel je of gebruik je data wanneer je in het buitenland bent op basis van roaming. Dit brengt ondanks Europese regulering in Europa extra kosten met zich mee. Maar zeker buiten Europa. Ideaal zou zijn wanneer er een simkaart bestond waarmee je in het buitenland zou kunnen bellen of data gebruiken, tegen een zeer gereduceerd of zelfs tegen lokaal tarief.

Met de Tibbaa Mobile simkaart kan dit!

Onze simkaart heeft meer dan één internationaal nummer. Je kunt kiezen voor een Global nummer, een Europees nummer en/of een Amerikaans nummer in je simkaart. Voor sommige landen, zoals Spanje, kun je bij ons een lokaal nummer erbij boeken. Al deze nummers zijn met elkaar verbonden, inclusief het nummer voor bellen en gebeld worden via het internet (VoIP).
Dus het maakt niet uit welk nummer men gebruikt om jou te bellen. Dit geldt ook voor het ontvangen van SMS’jes, of als iemand jou via het internet belt.
Je kunt extra nummers voor een periode van 30 dagen of langer boeken via onze website en op deze wijze het gebruik aanpassen aan jouw reisgedrag.
Ook wanneer je iemand belt, kun je het nummer kiezen dat wordt getoond aan de persoon die jij belt. De Tibbaa Mobile simkaart heeft alle opties welke je van een normale simkaart mag verwachten, maar bovendien vele extra’s zoals je voicemails ontvangen per email en het sturen van beltegoed naar familie leden en vrienden.

Dus neem nu een abonnement of pre-paid simkaart bij Tibbaa Mobile.

Contact

Contact

Al onze producten worden gratis verzonden en hebben een levertijd van 1-3 werkdagen. Sluiten