Fair Use Policy 2018-05-01T13:51:13+00:00

TIBBAA MOBILE FAIR USE POLICY

Onze Fair Use Policy is erop gericht om de gebruikers van ons netwerk optimaal te kunnen laten genieten van hun mobiele abonnement. Om dit te realiseren, moeten wij helaas een aantal beperking opleggen aan het UNLIMITED gebruik.

Internet
Bij herhaaldelijk excessief gebruik, denk hierbij aan gemiddeld 3 GB per dag (circa 90GB per maand) behoudt Tibbaa zich het recht voor om je hierop aan te spreken. Oftewel we spreken van excessief gebruik als je het netwerk een aantal keer per maand veel meer belast dan de gemiddelde gebruiker.

Het gemiddelde verbruik van een mobiele internetgebruiker wordt elk kwartaal getoetst en bepaald aan de hand van de Telecommonitor van de Autoriteit Consument en Markt. Bij misbruik kunnen we je internetsnelheid naar beneden bijstellen. Dit doen we zodat andere gebruikers ook ongestoord van ons netwerk gebruik kunnen blijven maken.

Uiteraard waarschuwen we je eerst drie keer voordat we een dergelijke actie ondernemen. Je snelheid zal na de derde waarschuwing eerst met 1/4 afnemen en bij blijvende misbruik naar de helft. Mocht het misbruik nog steeds plaatsvinden dan verzoeken wij je een andere provider te zoeken.

Bellen en sms’en
Ook behoudt Tibbaa zich het recht voor om je aan te spreken in geval van misbruik, fraude of oneigenlijk gebruik, zoals commercieel gebruik, conference calling, gebruik in sim-boxen, het ter beschikking stellen van je simkaart aan derden of andere gebruikers, babyfoongebruik, gebruik als telefooncentrale of bij ander gebruik dat niet meer binnen de perken van wat wij als redelijk en normaal gebruik zien.

Kortom, ga lekker genieten van je Tibbaa Abonnement! Wij zijn echt de moeilijkste niet.

Advies (en een beetje voorwaarden)
Om niet voor verrassingen te komen staan, raden we je aan om je aan de volgende regels te houden:

  • Deel het gebruik van je simkaart niet met derden.
  • Gebruik (liever niet) niet de hotspot-functie op je telefoon.
  • Gebruik je simkaart (liever niet) niet als vervanging bij een goed werkende beschikbare WiFi-verbinding.
  • Gebruik je simkaart niet in een router waardoor er continu een internetverbinding openstaat.
  • Gebruik je simkaart in het buitenland niet anders dan je in Nederland zou doen.
  • Gebruik je simkaart niet meer in het buitenland dan in Nederland.
  • Bel maandelijks niet meer dan 6.000 minuten (100 uur) en veelal naar dezelfde telefoonnummers (wie doet dit ├╝berhaupt).

Contact

Contact

Al onze producten worden gratis verzonden en hebben een levertijd van 1-3 werkdagen. Sluiten